Студія раннього естетичного виховання «Равлик» запросила усіх бажаючих узяти участь у щорічному XIV фестивалі гаївок, веснянок та великодніх розваг «Великоднє сонечко» – але в цьому році через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 та запроваджених карантинних заходів, фестиваль у 2020 році був проведений у незвичному для нас всіх форматі – дистанційно в період з 12.04.2020 по 26.06.2020, у вигляді своєрідного флешмобу.

Кожному бажаючому запропонували долучитись до цьогорічного фестивалю наступним чином: відзняти у себе вдома коротке відео (виконання гаївок, пісень, танців, віршів, демонстрацію великодніх розваг або виконаних художніх робіт великодньої тематики, навчання глядачів цікавим іграм тощо) та завантажити його на свою сторінку (чи сторінку організації чи групи) якою вони керуєють у соціальну мережу Facebook з хаштегом #ВеликоднєСонечко2020

Відгукнулося понад 90 учасників (колективи та окремі учасники), що представили свої відео виконання гаївок, пісень, танців, віршів, демонстрацію великодніх розваг та фото виконаних художніх робіт великодньої тематики. Долучилися до проведення фестивалю й гуртківці Чернівецького центру юних техніків ім. Л. Каденюка, яких нагородили пам’ятними дипломами.

Запрошуємо усіх бажаючих ще раз переглянути фестиваль в соціальній мережі Facebook з хаштегом #ВеликоднєСонечко2020

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво