Підведені підсумки XVIII Всеукраїнської конференції-конкурсу науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях» в НЦАОМ ім. О.М. Макарова в м. Дніпро.

     У зв’язку із запровадженням карантину на території України, відсутністю регулярного транспортного сполучення та на виконання умов карантину в НЦАОМ ім. О.М. Макарова, XVIII Всеукраїнська конференція-конкурс науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях» була проведена в заочному форматі. Не дивлячись на вищевказане, це не вплинуло на якість організації та підведення підсумків Конференції щодо переможців та лауреатів.

   У травні 2020 року було остаточно підведено підсумки XVIII Всеукраїнської конференції-конкурсу науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях». До участі в конференції були запрошені учні 6-11 класів шкільних та позашкільних закладів України.

    Робота Конференції проходила за 10 напрямами: «Астрономія», «Наукові дослідження в Космосі», «Природні явища та екологія Космосу», «Космічна медицина та біологія», «Духовність і Космос», «Космічні апарати і ракети-носії», «Історія космонавтики та ракетно-космічної техніки», «Комп’ютерні технології», «Технічна творчість та ракетно-космічне моделювання», «Космічна фізика», згідно  яких учні надали та презентували власні наукові здобутки. Було представлено 98 робіт школярів із різних регіонів України.

   Незважаючи на нові, нетипові умови дистанційного проведення XVIII Всеукраїнської конференції-конкурсу науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях», учасники конференції продемонстрували високий рівень робіт, знання, талант та оригінальність мислення.

   Члени журі відмітили інтелектуальний ріст учасників Конференції, розвиток критичного мислення та високий рівень науково-дослідних робіт. Переможців нагородили дипломами І-ІІІ ступенів, а окремих учасників та лауреатів було нагороджено грамотами за різними номінаціями.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Номінація «Астрономія», молодша група. Диплом ІІ ступеня Мінтенко Дмитро    м. Чернівці

Номінація «Астрономія», старша група. Диплом І ступеня Овдієнко Михайло    м. Чернівці

Номінація «Історія космонавтики та ракетно-космічної техніки», старша група. Диплом І ступеня Юря  Аделіна    с. Велика Буда, Чернівецька обл.

Номінація «Космічна медицина та біологія», старша група. Диплом ІІ ступеня Коханюк Наталія    м. Чернівці

Номінація «Космічна фізика», старша група. Диплом І ступеня Глущенко Олександр     м. Чернігів

Диплом ІІ ступеня Венгринюк Марія    м. Чернівці

Диплом ІІІ ступеня Приймак Ростислав    м. Чернівці

Номінація «Космічні апарати і ракетно-космічна техніка», молодша група. Диплом ІІ ступеня Темофійчук Данило    м. Чернівці

Номінація «Природні явища та екологія Космосу», старша група. Диплом ІІІ ступеня Сокровольська Надія    м. Чернівці

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво