ОСІННІ БАРВИ БУКОВИНИ 2020

У листопаді 26 і 27 числа, а також у грудні 1 числа 2020 року відбувся обласний міжрегіональний онлайн фото-фестиваль “ОСІННІ БАРВИ БУКОВИНИ 2020”, за участю 24-х команд з України та Білорусі.

Враховуючи сучасні реалії нашого життя, цьогорічний фестиваль було проведено з використанням дистанційних онлайн технологій. Використовуючи відеоконференції учасники отримали змогу бачити один одного, спілкуватися та обмінюватися досвідом.

Таким чином на фестивалі було представлено понад 800 фотографій, більше 80 відеофільмів, а також проведено майстер класи і показ конкурсних фотографій та відеофільмів.

Від Чернівецької області однією з команд були 7 вихованців фотостудії “Погляд”, Чернівецького центру юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка. Обмінявшись досвідом зі своїми колегами, вихованці фотостудії отримали можливість одразу під час фестивалю випробувати нові знання і на практиці, побачити для себе ще більші горизонти своїх майбутніх досягнень, а також суттєво покращити результатів своєї праці. 

За підсумками фестивалю вихованці фотостудії “Погляд” вибороли велику кількість призових місць у багатьох номінаціях, а також забрали Гран-прі фестивалю!

Волощук Катерина – Гран-прі, а також перше і третє місце.

Пшеничка Поліна – два перших і два третіх місця.

Кушнирюк Емануелла – два других та два третіх місця.

Самсонюк Николь – одне друге і два третіх місця.

Креховецький Володимир – одне друге і два третіх місця.

Циганчук Андрій – два других місця.

Вітаємо учасників з перемогами!!!

Нижче представлені деякі роботи вихованців фотостудії “Погляд”

Для збільшення фотографій, клацніть на них.

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво