Дитячий телеміст «Захід-Схід» до дня Соборності України 2022

Напередодні Свята Соборності України, вихованці Чернівецького центру юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка взяли участь у телемості «Захід-Схід». Під час цього заходу відбулося онлайн знайомство вихованців центру ім. Л. Каденюка з гуртківцями Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українськ (Донецька Обл)

Діти швиденько познайомилися між собою, а далі вирішили познайомити зі своїм містом, тим паче, що Українськ та Чернівців сильно відрізняються між собою. Презентували свій заклад, розповіли про місцеві звичаї, побут, свята, зокрема про Маланка-фест.

Чернівецькі вихованці з цікавістю познайомились з містом Українськ, назва якого походить від назви шахти «Україна», власне завдяки цій шахті і виникло місто.

Потім діти з азартом пограти в гру «Вгадай слово», суть якої в тому, щоб спробувати зрозуміти значення слова, яке характерне для певного регіону.

Завдяки телемосту, діти весело і гарно провели час, познайомились з ще одним куточком нашої прекрасної держави і знайшли для себе друзів на відстані більше ніж 800 кілометрів. Дякуємо за зустріч!

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво