Тематичні активності Чернівецького центру УМАКО «Сузір’я» - 2022

Per aspera ad astra!Крізь труднощі до зірок!

У Міжнародний День польоту людини у космос- 12 квітня – 21 школяр (6-Б, 7-А, 7-Б, 8-В, 10-А, 10-Б) Чернівецького багатопрофільного ліцею №11 “Престиж” взяли участь у тематичних активностях від Чернівецького центру УМАКО «Сузір’я». Зазначені заходи присвячені 25-ій річниці польоту Леоніда Костянтиновича Каденюка у космос. Учні проходили вебквест, писали листа у космос, створювали власне відео “Чому необхідно досліджувати Всесвіт”, брали участь у конкурс комп’ютерних малюнків “Україна – космічна держава”.

І старшокласники і середня ланка школярів показали прагнення до нових знань, також виявили знання з основ наук (біології, хімії, фізики та географії), бо успішно впоралися із запитаннями веб-квесту. За особистий внесок та сприяння у розвиток аерокосмічної освіти наш Чернівецький багатопрофільний ліцей №11 “Престиж” відзначено Подякою від організаторів.

Також наші учні були запрошені на онлайн конференцію підведення підсумків Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії» – 2022, як учасники секції «Комп’ютерна графіка»: Бомпа Анастасія (10-А клас), Юрій Ілона (10-А клас), Гусан Богдана (8 клас). Вітаємо їх з високими результатами!

12 квітня 2022-го пройшов для наших школярів цікаво і успішно.Наше гарне навчання – запорука майбутнього вільної і суверенної України

©Тетяна Спориніна

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво