Всеукраїнські змагання з радіоелектронного конструювання 2022

Цьогорічні Всеукраїнські змагання з радіоелектронного конструювання у зв’язку з воєнним станом проходили трохи з запізненням і хоч так само як і в минулому році онлайн, але у трохи зміненому форматі. Кожен учасник виступав особисто в свій заздалегідь визначений день і час, можливо сказати що судді індивідуально підходили до кожного учасника змагань.

Спочатку учасник захищав практичну роботу, і навіть в цьому були заздалегідь заплановані зміни. Як що на минулих онлайн змаганнях практична робота виконувалася на макетній платі без пайки, то цього річ діти вже отримали змогу похизуватися своїм вмінням паяти.

На другому етапі діти демонстрували свої знання в теоретичній частині, як і в минулих роках опитування відбувалося у гугл-формі.

В цей раз на Всеукраїнських змаганнях з радіоелектронного конструювання Чернівецьку область представляв Засимович Богдан (15 років), вихованець Чернівецького центру юних техніків імені Л.К. Каденюка (керівник: Руснак М.С.). Богдан виступав у старшій групі (з 15 і до 18 років), і хоч для нього виступ у старшій групі був перший, но він зміг показати достойний результат і посісти шосте місце.

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво