Нагородження Чернівецьких позашкільників за особисті досягнення 2023

8 червня у міському палаці дітей та юнацтва відбулося нагородження вихованців Чернівецького центру юних техніків імені Л.К. Каденюка та інших чернівецьких школярів, які займаються у різноманітних гуртках позашкільних закладах міста. І не просто займаються, а отримали цього навчального року перемоги у конкурсах та змаганнях – міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Грамоти Управління освіти Чернівецької міської ради хлопцям та дівчатам вручила начальниця управління Ірина Ткачук. Їх отримало 172 вихованця Чернівецьких позашкільних закладів освіти.

Ірина Ярославівна зауважила, що після двох ковідних років дуже важливо було відновити роботу позашкільних закладів. Адже розвиток творчих здібностей дитини особливо важливий, а в час війни заняття у гуртках – справжня терапія для учнів.

Радниця Чернівецького міського голови з питань креативної діяльності та позашкільної роботи закладів освіти Надія Шевченко подякувала керівникам позашкільних закладів управління освіти. Наголосивши, що впродовж року багато разом працювали, брали участь у різних заходах і завжди підтримували один одного.

Зал палацу був заповнений, адже разом із дітьми прийшли також батьки та їхні керівники.

Вітаємо всіх вихованців з заслуженою нагородою!

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво