Конкурс електронних виробів 2023

14 червня на базі Чернівецького центру юних техніків ім. Л. К. Каденюка було проведено перші ВІДКРИТІ МІСЬКІ ЗМАГАННЯ з радіоелектронного конструювання «Конкурс електронних виробів»

В змаганнях взяли участь 19 вихованців з 6 закладів освіти, з них 5 з Чернівців та Чернівецької області (ЧЦЮТ, МПДЮ, МЦНТТУМ, ОЦНТТУМ, школа 30) та один заклад з м. Рівне – МЦТУМ

Змагання проходили у змішаному форматі. Команди Чернівців та області були безпосередньо присутні і змагались в очному режимі. Команда з м. Рівне підключалась онлайн.

Конкурс проводився в два етапи за двома віковими категоріями (І категорія – віком до 15 років; ІІ категорія – віком від 15 до 18 років), теоретичний залік (тести) та захист власної роботи.

Під час теоретичного захисту діти швидко справились з тестом. А під час захисту власної роботи продемонстрували різноманітні цікаві вироби різного рівня складності та їх досконале знання, а також відмінне вміння представляти як себе так і свій виріб, що в усі часи є важливим вмінням для любого конструктора.

Дякуємо за якісне суддівство – голові журі, керівнику радіотехнічного гуртка ОЦНТТУМ – Нікуліце В. Г, членам судейської колегії: Ємельянову М.О., та Марьяніну О.О., а також секретарю змагань, заступниці директора МЦНТТУМ – Мурзенко С.І

І звичайно, величезна подяка організаційному комітету Ткачук І.Я. – начальниці Управління освіти Чернівецької міської ради, Яценко В.В. – директору ЧЦЮТ ім. Л. К. Каденюка; Косило О.І. – заступнику директора ЧЦЮТ ім. Л. К. Каденюка, Козак Ю.В. – Фахівецю з інформаційного забезпечення міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради та керівникам гуртків ЧЦЮТ ім. Л. К. Каденюка – Руснаку М.С., Козаку М.В. і Веренко О.С. Саме на них лягла найбільша відповідальність у підготовці та проведенні цих змагань.

Дякуємо всім, і сподіваємось на подальшу співпрацю.

За результатами змагань учасники вибороли наступні місця:

І категорія – віком до 15 років:

І місце – Ністюрін Кирило (ЧЦЮТ ім. Л. К. Каденюка – керівник Руснак М.С.);

ІІ місце – Горохов Святослав (МПДЮ – керівник Цибуляк Б.І.);

ІІ місце – Сілічев Максим (ЗОШ №30 – керівник Деркач Н.А.);

ІІІ місце – Шипот Олександр (ОЦНТТУМ -Чагорська ТГ – керівник Глевко О.С.);

ІІІ місце – Приходько Даниіїл (МПДЮ – керівник Цибуляк Б.І.);

ІІІ місце – Ільніцкий Олександр (ЧЦЮТ ім. Л. К. Каденюка – керівник Козак М.В.);

ІІ категорія – віком від 15 до 18 років:

І місце – Ропчан Кіріл (ОЦНТТУМ -Чагорська ТГ – керівник Глевко О.С.);

ІІ місце – Шевчук Михайло (МЦТУМ м.Рівне – керівник Михальчук А.В.);

ІІ місце – Мандррок Андрій (ЧЦЮТ ім. Л. К. Каденюка – керівник Козак М.В.);

ІІІ місце – Гандарі Павло (МПДЮ – керівник Цибуляк Б.І.);

ІІІ місце – Пепеля Богдан (ОЦНТТУМ -Чагорська ТГ – керівник Глевко О.С.);

ІІІ місце – Теодореску Іван (ОЦНТТУМ -Чагорська ТГ – керівник Глевко О.С.).

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво