Завершення «Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту у класі вільнолітаючі моделі» 2023

Сьогодні, 28 липня 2023 року добігають завершення Перші (з 24.02…) очні «Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту у класі вільнолітаючі моделі». Таке враження, що попередні були в іншому житті…

Але Ми змогли, щось пройшло чудово, а десь помилились, проте, мені здається всі учасники залишились задоволеними.

МИ – це Український Державний центр позашкільної освіти, Чернівецький ОЦНТТУМ, Чернівецький центр юних техніків імені Л. К. Каденюка. Але МИ були не самі нас підтримували і допомагали Департамент освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації і Управління освіти Чернівецької міської ради і спонсори. Завдяки спонсорам (МЕН та Денис Кукоба) всі переможці в особистій першості були нагороджені кубками. УДЦПО надали кожному учаснику командну футболку і кепку, а кожному переможцю диплом і медаль. ХАІ передали призи для кожного учасника. ФАМСУ – командні кубки. Величезна подяка благодійному фонду «Об’єднані перемагати» які зробили приємний сюрприз, і в розпал змагань привезли солодкі подарунки та водичку для наших учасників.

А насправді, величезна вдячність всім причетним, іноді те що здається дрібничкою, для когось важить дуже багато. Адже насправді тих хто допоміг і підтримав дуже багато, хтось вийшов і судив змагання будучи у відпустці, хтось до ночі друкував дипломи і сертифікати, хтось допомагав добратись учасникам до поля і таких моментів не злічити.

Адже тільки разом, підтримуючи один одного ми здолаємо все!!!!!

Сьогодні відбулось урочисте закриття змагань, завтра ще кілька екскурсій, і юні спортсмени вирушать додому.

До зустрічі через рік під мирним небом України!!!!

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво