Україна – Чемпіон Європи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!По результатам Чемпіонату Європи з авіамодельного спорту команда України двічі Чемпіон!!!

Наші діти, стали Чемпіонами в класі моделей F1P.

А також, спільними зусиллями (Косило Олексій, Новак Руслан, Чепілевський Нестер, Каленчук Уляна, Пшеничний Андрій, Кожокару Олександр) змогли набрати найбільшу кількість балів, що дозволило всій команді піднятись на найвищу сходинку п’єдесталу у загальному рейтингу команд. Дітям було важко, 6 юніорів виступили за 9 . Тому троє дітей літали в двох класах, а найважче було Олексію, він виступав в трьох класах. Крім того, Олексію довелось летіти ще й на Чемпіонаті Світу, за дорослу команду (це велика відповідальність і довіра, Олексій і тут виступив достатньо вдало і приніс команді хороші бали, був лише один зрив).

Наші діти чудові. Це неймовірна збірна. Маємо Срібного і бронзового призера в особистій першості: Пшеничний Андрій (F1P) – 2 місце, Косило Олексій (F1A) – 3 місце. У Олексія, також, 4 особисте в (F1P).

До складу команди увійшли вихованці Чернівецький центр юних техніків імені Л. К. Каденюка Косило Олексій (Чернівецький ліцей 1 математичного та економічного профілів) Каленчук Уляна (Чернівецький ліцей N 13), Кожокару Олександр (ліцей 10)

Тіменеджер команди – Косило Ольга (Чернівецький центр юних техніків ім. Л. Каденюка)

За цими дітьми майбутнє нашої країни, зараз вони потребують підтримки, але в майбутньому точно не підведуть.

Дякуємо, кожному хто підтримав і допоміг: спонсорам, тренерам, батькам! Разом ми сила, і тільки разом, підтримуючі один одного, можна дійти до вершини.

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво