Подяка за сприяння і підтримку 2024

Як важливо, сьогодні, відчувати підтримку!!! Як же добре, що навколо нас так багато Світлих особистостей Olena Bykovska, Darka Olifer та чимало інших щирих та не байдужих людей, разом з якими ми зможемо подолати будь які труднощі, разом дійдемо до Перемоги, підтримуючи один одного.

Щиро дякуємо за ПІДТРИМКУ технічної творчості Президентському Фонду Леоніда Кучми «Україна» який подарував нашому закладу мультимедійну дошку. Це розширює наші освітні можливості, створює привабливу атмосферу сучасного закладу позашкільної освіти. Але це ще не все!!! Двоє вихованців Чернівецького центру юних техніків ім. Л. Каденюка були відзначені преміями Фонду «Україна»:

Косило Олексій – Чемпіон Світу і Європи (командна першість в класі моделей F1P), срібний призер Чемпіонату Світу та бронзовий призер Чемпіонату Європи в особистій першості. Володар одразу двох Кубків Світу у класах моделей F1B та F1P. (Тренери: Євгеній Горбань, Олег Пшеничний, Степан Стефанчук, Пугач Олексій, Бабенко Артем) та Садовяк Андрій – Чемпіон світу (командна першість) студент 1 курсу Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (тренери Ігор Олійник, Олександр Солонецький)

Але крім вихованців нашого закладу преміями Фонду «Україна» були відзначені і інші члени Національної збірної з авіамодельного спорту, призери Чемпіонату Світу і Чемпіонату Європи

Пшеничний Андрій – Чемпіон Світу і Європи (командна першість F1P), Чемпіон Світу та срібний призер Чемпіонату Європи в особистій першості (Центр позашкільної освіти “Вектор” Харківської міської ради) тренер Валентин Мозарський;

Новак Руслан – Чемпіон Світу та Європи (командна першість F1P), бронзовий призер Чемпіонату Світу в особистій першості (Комунальний позашкільний навчальний заклад “Станція юних техніків Тернівського району” Криворізької міської ради та за підтримки Комунального закладу позашкільної освіти “Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді” Дніпропетровської обласної ради”)тренери Микола Садчиков, Артем Бабенко, Олексій Пугач.

Нажаль, війна затягується, але РАЗОМ ми сильні, ми обовʼязково переможемо і не тільки на спортивних майданчиках. Наші діти – наше майбутнє. Дякуємо кожному хто дає можливість НАШИМ ДІТЯМ відчути що вони потрібні, їх досягнення важливі!!!

Дякуємо Президентському Фонду «Україна», дякуємо президенту МАПО Олені Биковській, дякуємо Управління освіти Чернівецької міської ради, дякуємо Чернівецька міська рада за сприяння і підтримку!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uvroCMhlRLY&t=354s

Чернівецький центр юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка
Офіційне інтернет-представництво